• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Jeugdcontactraad Buggenum, in samenwerking met toneelgroep ‘Het Scherm Open’ uit Heibloem, dit jaar opnieuw een jongerentoneelavond. En wel op vrijdag 16 juni a.s. in gemeenschapshuis ‘De Roffert’ in Buggenum.

Jongeren van 'Het Scherm Open' brengen voor jullie 'Ge mak ut mee' op de planken! Een leuk stuk waar we ons wanen in pension ‘De Zevende Hemel’. Trude probeert alles goed te regelen, maar dat lukt nog niet altijd met haar gebroken been en de timmervrouw die veel te veel geluid maakt. Daarnaast komt ook nog de familie van Sjan op bezoek in het pension. De bekende Joe is er dan ook en daar zijn zijn fans erg blij mee. Ook blijft er een verliefd stel slapen die gaan trouwen, of toch niet?

De voorstelling begint om 19:30 uur, en de entree bedraagt slechts 3 euro voor de jeugd tot 12 jaar en 6 euro voor volwassenen. Je kunt je vanaf 19:00 uur melden bij de kassa in ‘De Roffert’. De opvoering is uitermate geschikt voor jong en oud! Een spannend en grappig stuk dat je gezien moet hebben. Ge mak ut mee!

Thema-avond: jeugd- en jongerentoneelavond

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd