• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Sint MaartenOp vrijdag 10 november a.s. wordt het traditionele Sint Maartensfeest gevierd. Om 18:15 uur worden de deelnemers verwacht op het kerkplein voor de St. Aldegundiskerk in Buggenum. Hierna volgt een kort welkomstwoord en vervolgens de beoordeling, door de jury, en prijsuitreiking van de zelfgemaakte lampionnen. Er zullen prijzen worden uitgereikt voor de origineelste lampion, lampions gemaakt van veldvruchten, en lampions gemaakt van andere materialen. Om ca. 18:45 uur zal in optocht worden vertrokken vanaf kerkplein via Dorpsstraat naar de Sint Maartenshoop aan de Groezeweg. De stoet zal muzikaal worden begeleid door drumband “Excelsior” en door JCR-leden. De volgorde van de stoet is als volgt: 1. volgauto voorzien van alarmlichten, 2. drumband “Excelsior”, 3. Sint Maarten met paard, 4. kinderen, ouders en overige belangstellenden, 5. volgauto voorzien van alarmlichten. De brandstapel zal vervolgens door Sint Maarten worden ontstoken. De aanwezigen zullen worden getrakteerd op heerlijke oliebollen. Het einde van het Sint Maartensfeest staat gepland om ca. 20:00 uur.

Deelname is geheel op eigen risico. Het meenemen en gebruik van vuurpotten, fakkels, vuurwerk en spuitbussen is ten strengste verboden! Hierop zal door de aanwezige JCR-leden streng worden gecontroleerd en gehandhaafd.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Our website is protected by DMC Firewall!