• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Op zaterdag 10 november wordt het traditionele Sint Maartensfeest gevierd. Om 18:00 uur worden de deelnemers verwacht op het kerkplein voor de St. Aldegundiskerk in Buggenum. Hierna volgt een kort welkomstwoord en vervolgens de beoordeling, door de jury, en prijsuitreiking van de zelfgemaakte lampionnen. Er zullen prijzen worden uitgereikt voor de origineelste lampion, lampions gemaakt van veldvruchten, en lampions gemaakt van andere materialen. Dus ben creatief, en creëer de mooiste lampion! Omstreeks 18:30 uur zal in optocht worden vertrokken vanaf het kerkplein, via Dorpsstraat, naar de Sint Maartenshoop aan de Groezeweg. De stoet wordt begeleid door drumband “Excelsior”, Sint Maarten met paard, en JCR-leden. De brandstapel zal vervolgens door Sint Maarten worden ontstoken. De aanwezigen worden getrakteerd op heerlijke oliebollen en warme chocomel. Het einde van het Sint Maartensfeest staat gepland om uiterlijk 20:00 uur.

Deelname is geheel op eigen risico! Het meenemen en gebruik van vuurpotten, fakkels, vuurwerk en spuitbussen is ten strengste verboden! Hierop zal door de aanwezige JCR-leden streng worden gecontroleerd en gehandhaafd.

Sint Maarten Sint Maarten

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!