• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan….

Op zondagmiddag 18 november zullen de Sint en Pieten weer een bezoek brengen aan Buggenum. Jullie worden verzocht om rond 14:00 uur aanwezig te zijn aan de Maas bij café-zaal “’t Veerhuis”. Sint en zijn Pieten zullen hier aanmeren met hun pakjesboot, om vervolgens voet aan wal zetten. Hierna gaan zij onder begeleiding van fanfare “Excelsior” naar gemeenschapshuis “de Roffert”. Vervolgens zal in “de Roffert” samen met de Sint en Pieten een gezellig feestje worden gevierd. Na het feest ontvangen de kinderen, uit Buggenum en het Haelens Broek, tot en met groep 8 van de basisschool een lekkere traktatie. Het einde van het feest staat gepland om uiterlijk 16:15 uur.

Dit jaar wordt weer een tekenwedstrijd georganiseerd. Alle kinderen mogen één mooie tekening (dus geen kleurplaat) maken voor Sinterklaas en zijn Pietermannen. De mooiste tekening per groep wordt beloond met een prijs. De tekening, voorzien van (voor)naam, leeftijd en groep, kan tot en met vrijdag 16 november worden ingeleverd bij: Freek Emonts, Berikstraat 38, Buggenum.

Voor een (vrijwillige) bijdrage in de kosten ontvangen jullie een envelop. Deze envelop wordt op woensdag 14 november vanaf 18:00 uur tijdens de jaarlijkse Sinterklaasactie, door de leden van de Jeugdcontactraad, bij u opgehaald. Mochten wij u thuis niet aantreffen, dan kunt u de envelop altijd bij een van de bestuursleden van de Jeugdcontactraad inleveren. Ook is het mogelijk om een bijdrage over te maken via het bankrekeningnummer NL17RABO0123475996. Alvast bedankt voor de medewerking!

Intocht Sinterklaas Buggenum

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Our website is protected by DMC Firewall!