• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Op zondag 26 mei, vanaf omstreeks 10:00 uur, organiseert de Jeugdcontactraad, in samenwerking met schutterij Sint Aldegundis, een groots opgezette zeskamp voor jong en oud. Een gezellige en sportieve activiteit om samen met jouw vereniging, buurt, familie, vriendenclub of bedrijf aan deel te nemen! Deze zeskamp zal worden gehouden op evenemententerrein "de Klink". De prijsuitreiking staat gepland omstreeks 17:00 uur. Voor de opgave vragen wij een eigen bijdrage van slechts € 10,00 per team. Teams bestaande uit 7 personen en een coach (welke niet deelneemt aan de spellen, maar uitsluitend zijn team zal coachen) kunnen zich aanmelden. De teams zullen in drie categorieën worden ingedeeld: mini's (6 t/m 10 jaar), junioren (11 t/m 15 jaar) en senioren (vanaf 16 jaar).
Meld je snel aan door het opgaveformulier, samen met het deelnamegeld, uiterlijk 1 mei in te leveren bij Freek Emonts (Berikstraat 38). Nadere informatie met speluitleg en reglement volgt via de coach.

Download nieuwsbrief 75 voor het opgaveformulier!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd