• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Helaas moeten wij jullie mededelen dat het dagelijks bestuur heeft besloten om de knutselavonden op maandag 16 maart, 23 maart en 30 maart te afgelasten gezien de situatie rondom het coronavirus. Hiermee sluiten we aan bij het advies van de overheden en het RIVM om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Bovendien is "de Roffert" gedurende drie weken gesloten. 
 
Wij betreuren deze situatie, maar aan de gezondheid van de deelnemers, onze leden en inwoners van Buggenum hechten wij veel waarde.
 
Als Jeugdcontactraad blijven wij de ontwikkelingen de komende tijd uiteraard monitoren, en zullen wij jullie blijven informeren over het wel of niet doorgaan van onze andere activiteiten. Bij vragen of verdere informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat (☎️ 06-17622210, 📧 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!