• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

In samenspraak met de gemeente Leudal is besloten om de inzameling van het oud papier zoveel mogelijk door te laten gaan. Op vrijdag 3 april en vrijdag 1 mei zal de Jeugdcontactraad weer vanaf 19:00 uur oud papier ophalen in Buggenum en het Haelens Broek. De Jeugdcontactraad zal hierbij de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de gemeente Leudal strikt opvolgen om de risico’s te bepreken. Uiteraard kunnen nieuwe maatregelen vanuit de overheid en/of een tekort aan vrijwilligers ertoe leiden dat de inzameling toch niet door kan gaan. Dit zal dan worden gecommuniceerd via de Facebookpagina van de Jeugdcontactraad, de website van de Jeugdcontactraad, en de app “Afvalwijzer” van RD Maasland.

Wij vragen u vriendelijk het papier goed te bundelen en tijdig op een duidelijk zichtbare plaats neer te zetten. Daarnaast het verzoek om het papier in dozen en/of gebundeld aan te bieden en dus niet verpakt in plastic. Alvast bedankt voor uw medewerking!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Our website is protected by DMC Firewall!