• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

jcr dorpskwiz

Jeugdcontactraad Buggenum presenteert met enige trots de eerste Buggenumse Dorpskwis! Op zaterdagavond 19 december gaan teams van 3 tot 6 personen met elkaar de strijd aan met vragen (over Buggenum maar ook over andere onderwerpen) en opdrachten. Elk team doet dit vanuit een eigen uitvalsbasis naar keuze en in eigen tempo (geheel coronaproof dus!). Het beantwoorden van de vragen en het uitvoeren van de opdrachten moet wel binnen de kwistijden van 19:00 uur tot uiterlijk 21:30 uur gebeuren. Deze activiteit is uitermate geschikt voor jong en oud! Durf jij de strijd met jouw mede-inwoners aan? Meld je dan snel aan!
 
* Aanmelden van jouw team (3 t/m 6 personen) kan tot uiterlijk 11 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de teamnaam, telefoonnummer van de contactpersoon, adres(sen) waar op 19 december wordt gespeeld en wie de overige teamleden zijn (indien al bekend). Deelname is geheel gratis!
* Deze activiteit vindt plaats met inachtneming van de geldende corona-maatregelen. Wij vertrouwen erop dat jullie deze maatregelen ook naleven!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!