• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

De laatste jaren merken wij helaas dat het animo voor het kampweekend aan het afnemen is. Om een mooi programma te kunnen neerzetten, hanteren wij een minimum aantal deelnemers van 15 kinderen. Voordat wij overgaan tot hetjcr kamp 2022 zoeken van een geschikte kamplocatie (binnen een straal van ca. 25 km rondom Buggenum), willen wij peilen wat het animo is voor een kampweekend. Daarom het verzoek om onderstaand formulier uiterlijk 25 maart in te leveren bij Freek Emonts (Heerweg 7).

jcr scanme 2022Het kampweekend staat gepland van 10 t/m 12 juni óf 17 t/m 19 juni. Op vrijdagavond rond 18.00 uur zullen wij vertrekken naar de kamplocatie en op zondagmiddag omstreeks 17.00 uur zijn wij weer terug in Buggenum. Aan het kampweekend mogen alle jeugdigen, vanaf groep 5 van de basisschool tot 16 jaar, uit Buggenum en het Haelens broek deelnemen. De deelnamekosten zullen ca. € 35 per persoon gaan bedragen.

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie nog vragen of twijfels hebben, daarom zullen wij bij voldoende interesse een infosessie organiseren om het kampweekend verder toe te lichten. Voor verdere info en een sfeerimpressie verwijzen wij jullie naar de promo: https://youtu.be/0wTi6O7CuM (ook te scannen via de QR-code).

Download hier het opgave formulier

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd