• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Op zondagmiddag 13 november a.s. zal de Sint weer een bezoek brengen aan Buggenum. Voor een goede gang van zaken wordt iedereen verzocht om om 14:00 uur aanwezig te zijn bij café-zaal “’t Veerhuis”, waar de Sint en zijn Pieten voet aan wal zullen zetten. Hierna gaan zij onder begeleiding van fanfare “Excelsior” naar gemeenschapshuis “de Roffert”. De volgorde van de stoet is hierbij als volgt: 1. fanfare en drumband “Excelsior”, 2. Sint met koets, 3. Pieten, kinderen, ouders en andere belangstellenden. De stoet zal worden begeleid door JCR-leden. Na het feest met de Sint en Pieten is er een traktatie voor alle kinderen, uit Buggenum en het Haelens Broek, tot en met groep 8 van de basisschool. M.b.t. de traktatie voor diabetici en/of allergieën deze s.v.p. doorgeven aan Freek Emonts: tel: 06-17622210 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het einde van dit feest staat gepland om uiterlijk 16:30 uur. N.B.: Dit jaar wordt weer een tekenwedstrijd georganiseerd. Elk kind mag één tekening (dus geen kleurplaat) maken voor Sinterklaas en zijn Pietermannen. De mooiste tekening per groep wordt beloond met een prijs. De tekening, voorzien van (voor)naam, leeftijd en groep, kan tot en met vrijdag 11 november a.s. worden ingeleverd bij: Freek Emonts, Berikstraat 38, Buggenum.

Voor een (vrijwillige) bijdrage in de kosten ontvangt u een envelop. Deze envelop wordt op woensdag 9 november a.s. vanaf 18:00 uur tijdens de jaarlijkse Sinterklaasactie, door de leden van de Jeugdcontactraad, bij u opgehaald. Mochten wij u thuis niet aantreffen, dan kunt u de envelop altijd bij een van de bestuursleden van de Jeugdcontactraad inleveren. Ook is het mogelijk om een bijdrage over te maken via het JCR-bankrekeningnummer NL17RABO0123475996.  Alvast bedankt voor jullie medewerking!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd