• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Op vrijdag 28 oktober a.s. organiseert Jeugdcontactraad Buggenum weer een spannende spokentocht. Deze activiteit is uitermate geschikt voor families, vriendengroepen en verenigingen. Ook de jongere jeugd en niet-Buggenummers zijn van harte welkom om deel te nemen. Deelnemers verzamelen vanaf 18:00 uur op het Kerkplein in Buggenum. De exacte vertrektijd per groep zal telefonisch bekend worden gemaakt bij de groepsleider. De deelnamekosten bedragen slechts € 9,00 per persoon, inclusief een lekkere versnapering.

Opgave is mogelijk door het bijgevoegde formulier (zie verderop in deze nieuwsbrief) samen met de deelnamekosten in te leveren bij Freek Emonts, Berikstraat 38, Buggenum. Om organisatorische redenen kan een groep uit maximaal acht personen bestaan. Deelnemers tot 16 jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassene (vanaf 21 jaar) meelopen. Deelname aan de spokentocht geschiedt volledig op eigen risico! Het verzoek om één contactpersoon en één reserve-contactpersoon per groep aan te stellen, met een mobiel telefoonnummer waarop deze personen in geval van nood tijdens de spokentocht te bereiken zijn. Aarzel niet en schrijf snel in, want het maximaal aantal deelnemers bedraagt 120, in volgorde van opgave! Opgave is mogelijk tot 25 september a.s. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Freek Emonts.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Our website is protected by DMC Firewall!