• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Op zaterdagochtend 25 maart a.s. organiseert de Jeugdcontactraad Buggenum, in samenwerking met gemeente Leudal, een grote opschoonactie in en rondom Buggenum. Zwerfvuil is een groot probleem. Naast het beeldverstorende effect, kunnen mensen en dieren gewond raken door weggegooid plastic, glas en andere rommel. Het is een goed initiatief om ons ervan bewust te worden dat het achteloos wegwerpen van bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal niet alleen een onverzorgde indruk maakt, maar vooral ook onze leefomgeving onnodig belast met onverteerbaar materiaal. Door samen de schouders te zetten onder het realiseren van een schone omgeving, ontstaat een algemeen positiever gevoel over de openbare ruimte en dat willen we toch allemaal. Deze opruimactie is vooral bedoeld voor de kinderen van de basisschool Antonius en de brugklassers, maar ouders en andere vrijwilligers zijn uiteraard ook van harte welkom. Doe dus allemaal mee aan deze opschoondag, zodat wij samen Buggenum nog mooier kunnen maken!  Het programma op zaterdag 25 maart is als volgt:

§  09:30 uur:                samenkomst op het kerkplein: samenstellen van groepen en routeverdeling

§  09:45-11:45 uur:       ophalen van zwerfvuil onder begeleiding van leden van de Jeugdcontactraad

§  11:45 uur:                terugkomst op het kerkplein en inname van het opgehaalde zwerfvuil

§  12:00 uur:                napraten en genieten van een versnapering

§  12:30 uur:                einde opruimactie.

 

Een bolderkar of kruiwagen is een handig hulpmiddel om mee te nemen tijdens deze opschoonactie! De overige hulpmiddelen worden beschikbaar gesteld door de gemeente. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!