• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord van de Rabobank Clubkas Campagne. Dit is een initiatief van Rabobank Peel, Maas en Leudal om het lokale verenigingsleven te ondersteunen. Ook Jeugdcontactraad Buggenum doet mee met deze actie.

§  Waarom jouw steun?

Jarenlang is het ons gelukt om met de middelen die we hadden onze activiteiten te organiseren en bekostigen. Alle economische perikelen raken echter ook een kleine, lokale stichting als de Jeugdcontactraad. Daarom zijn we blij met deze kans die voor extra inkomsten kan zorgen.

§  Belangrijk?

Voor de Jeugdcontactraad is jouw stem heel belangrijk. Onze doelstelling is immers het organiseren van betaalbare, laagdrempelige activiteiten voor alle jeugdigen uit Buggenum en Haelens Broek. In de toekomst willen wij hieraan vasthouden en daar kan jouw stem aan bijdragen!

§  Hoe werkt het?

Leden van de Rabobank Peel, Maas en Leudal kunnen stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete vereniging of stichting. Je mag maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

§  Hoe kan je stemmen?

Rabobank-leden ontvangen voor de stemperiode een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Via de website van de Rabobank kunnen de leden tijdens de stemperiode hun stem(men) uitbrengen. Ieder Rabobank-lid mag maximaal 5 stemmen uitbrengen, met een maximum van 2 stemmen per vereniging of stichting van jouw voorkeur. Jouw stemmen uitbrengen op Jeugdcontactraad Buggenum kan tussen 13 maart en 26 maart 2017!

 Voor meer informatie zie: https://sites.rabobank.nl/pml/Clubkas/

 Alvast hartelijk voor jullie steun namens alle kinderen van Buggenum en Haelens Broek, en dagelijks bestuur en leden van de Jeugdcontactraad!

 STEUN DE JEUGD EN GEEF JOUW STEM(MEN) AAN JEUGDCONTACTRAAD BUGGENUM! 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd