• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Op zaterdag 27 april vieren wij Koningsdag! Wij willen er een mooie dag van gaan maken op en rondom het kerkplein. Het programma zit boordevol leuke activiteiten:

§  09.45 uur:   ontvangst op het kerkplein

§  09.50 uur:   opening met ‘Het Wilhelmus’

§  10.00 uur:   parade met versierde vervoersmiddelen. Kinderen kunnen zichzelf en hun vervoersmiddel (fiets, skelter, etc.) versieren in de sfeer van Koningsdag. De mooist versierde vervoersmiddelen ontvangen een prijs.

§  10.30 uur:   speurtocht met diverse spellen

§  12.15 uur:   brunch en ballonnenartiest op het kerkplein

§  13.15 uur:   ‘gein op het plein’ met o.a. stoepkrijten, schminken en fiets- en hardloopwedstrijden

§  15.15 uur:   einde van de activiteiten

Wil je graag meedoen? Dan vragen wij om het aanmeldformulier uiterlijk 20 april in te vullen via https://bit.ly/3uUzPn1Ouders zijn welkom! Het verzoek om dit kenbaar te maken middels het opgaveformulier, vanwege de inkopen voor de catering. Deelname is gratis!

 

Tijdelijke verkeersmaatregelen op 27 april:

§  Het kerkplein en het gedeelte van de Dorpsstraat ter hoogte van de St. Aldegundiskerk zijn tussen 8.00 en 16.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het verzoek aan de inwoners om dan geen auto’s op het kerkplein te parkeren.

§  Tijdens de parade met versierde vervoersmiddelen (tussen 10.00 en 10.30 uur) en fiets- en hardloopwedstrijden (tussen 13.45 en 15.00 uur) zal het parcours Dorpsstraat - Nussestraat - Holstraat - Pastoor Schmeitsstraat - Dorpsstraat tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer. Het verzoek aan de inwoners om dan geen auto’s op de genoemde weggedeeltes te parkeren. Voor de verkeersveiligheid zullen evenementenverkeersregelaars worden ingezet.

§  De gemeente Leudal heeft een vergunning verleend voor bovenstaande wegafsluitingen. Wij hopen op jullie begrip.

Daarnaast vragen wij de inwoners om de Nederlandse vlag uit te hangen op Koningsdag, om zo de feestvreugde te vergroten. Bedankt voor de medewerking!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd