• Activiteiten

  Activiteiten

  Welke activiteiten organiseert de Jeugdcontactraad eigenlijk?

 • Agenda

  Agenda

  Check de agenda van de JCR voor een overzicht van de komende activiteiten.

 • Foto's

  Fotoarchief

  Neem een kijkje in het fotoarchief van de JCR

 • Nieuwsbrief

  Nieuwsarchief

  In het nieuwsbriefarchief vind je de nieuwsbrieven van de laatste tijd, handig als opzoek bent naar een opgaveformulier;)

 • Leden

  Ledenfoto JCR

Op vrijdagavond 28 juni brengen de jongeren van toneelvereniging Het Scherm Open uit Heibloem de komedie ‘Oranje boven!!’ op de planken in gemeenschapshuis De Roffert. De groep, met 14 spelende leden tussen 12 en 18 jaar, heeft vanaf september wekelijks gerepeteerd om een vermakelijke show neer te zetten. De zaal is open vanaf 19.00 uur, en om 19.30 uur start de voorsteling. Deze opvoering is geschikt voor jong én oud! Kaartjes zijn te koop aan de kassa, en kosten slechts € 4,00 voor kinderen tot en met 16 jaar en € 6,00 voor volwassenen.

Verhaallijn

'Oranje boven' is een komedie gevuld met de nodige drama en familiegeheimen. Het stuk speelt zich af in een hotel in Oostenrijk, waar de meest eigenaardige gezelschappen samenkomen. De huishoudster maakt er een zooitje van en wanneer er van alles mis dreigt te gaan, probeert de eigenaar het hotel op orde te houden. De grootste geheimen komen naar boven en er ontstaan ruzies, relaties en vriendschappen. De barman is de enige die alles weet… maar die is helaas niet heel spraakzaam. Het beloofd een spannende avond te worden, met onvoorspelbare wendingen en vooral veel humor.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!